Wie zijn wij?


RiverSearch Executive Recruitment is in 2008 opgericht door twee bevlogen consultants die op zoek waren naar een meer eigentijdse aanpak van Executive Search. In de afgelopen jaren hebben wij – met ondersteuning van onze betrouwbare backoffice – vele opdrachtgevers professioneel en waardevol ondersteund bij het vinden van de juiste mensen.

Annette Atiya
Oprichter
06 21 23 45 43

Wie zijn wij?


Annette Atiya startte haar carrière in het toerisme en werkte daarna jarenlang in het buitenland in de transport- en industriesector. Terug in Nederland maakte zij de overstap naar de zakelijke dienstverlening. Deze marktkennis gebruikt Annette sinds 2000 in de Executive Search. In deze periode heeft Annette een groot netwerk aan zich weten te binden. Haar flexibiliteit in aanpak en vooral ook de kwaliteit van haar werk, blijken efficiënt en succesvol. Annette combineert belangrijke waardes als vertrouwelijkheid en respect met de eigentijdse search tools. 


Haar aanpak blijkt effectief in een lastige markt waar sprake is van schaarste binnen een bepaalde expertise, en heeft zich ook bewezen in complexe internationale search trajecten.
Met veel plezier en hart voor haar vak, coacht en traint Annette nu ook nieuwe professionals op search gebied.
Annette is communicatief, doortastend en houdt van mensen. Haar motto is om ‘Carpe Diem’ zoveel mogelijk in de praktijk te brengen.